Hello Followers

Pengumuman Penting !

BLOG INI AKAN BERPINDAH KE http://naimphotoblog.blogspot.com . SEKIAN TERIMAKASIH

Nak tahu ?

Dia marah aku .
Dia hina aku .
Dia cakap bukan bukan pasal aku .
Dia cakap dia benci aku .

Takpe , aku dah janji taknak marah dia
Biar lah aku duduk bawah tapak kaki dia
Biar lah aku dengar cakap dia

Orang nak cakap ape pun , go on
Orang nak cakap aku ni ikut sangat telunjuk perempuan , cakap lah
Orang nak cakap aku ni lemah , cakap lah

Aku nak dia tahu aku sayang dia
Aku nak dia tahu aku rindu dia
Aku nak dia tahu aku takde orang lain


Aku pun tak tahu sampai bila aku hidup
Aku pun tak tahu hayat aku ni bila tuhan nak tarik
Buat masa ni , biar lah sayang aku ni kat dia
Kalau aku tak panjang umur , dah takleh buat pape
Kalau aku tak buat macam ni , maybe dia tak happy


Aku nak dia happy
Aku nak dia banggakan aku
Aku tak kisah dia bangga kan EX-boy dia
Biarlah EX dia yang jadi hero dia
Aku tak mampu buat apa apa sekarang
Aku tak kisah dia cakap apa


Mood aku 2,3 hari ni dah down gila
Memang depan member aku , aku senyum , gelak
Tapi dalam hati sape tahu ?

Biarlah aku pendam dulu ape yang aku rasa
Maybe Tuhan nak uji kesabaran aku
Maybe ni dugaan yang Tuhan bagi kat aku

Aku tak tahu lama mana aku boleh hidup
Tu sume ketentuan Tuhan
Aku harap sangat dia akan happy

4 comments:

  1. kenapa ni Naim ?
    sedih pulak entry Naim kali ini . .

    ReplyDelete
  2. biase la , nak buat cmne . hidup ni kne sabar kan

    ReplyDelete
  3. anggap la ni semua lumrah dunia ye . .

    ReplyDelete

Minta Tunjur Ajar Dari Semua , Please Comment :)